Fundatia Vodafone: 215.000 euro pentru Spitalul Marie Curie

04/2008 1053 No Comments

Descriere

Fundatia Vodafone: 215.000 euro pentru Spitalul Marie Curie

Wajiha HARIS – Preşedinte Fundaţia Scheherazade

Bucureşti, 21 aprilie 2008

Fundatia Vodafone Romania a anuntat finantarea proiectului de renovare a sectiei de oncologie a Spitalului de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”, din Bucuresti, cu suma de 215.000 de Euro. Proiectul face parte din campania „Stop Cancer”, organizata de Fundatia Scheherazade, cu scopul de a sensibiliza opinia publica asupra cancerului juvenil si de a strange fonduri pentru renovarea si dotarea spitalului „Marie Curie” cu aparatura medicala performanta.
Lucrarile de reamenajare vor fi finalizate in luna septembrie 2008 si vor consta in igienizarea, redecorarea si dotarea cu mobilier nou a saloanelor din sectia de oncologie, pentru a imbunatati conditiile de spitalizare.
Fundatia Vodafone Romania a alocat, in 2007, fonduri de peste 420.000 de Euro pentru sustinerea programelor de asistenta medicala, in beneficiul copiilor, care au inclus si investitii in aparatura medicala – cardiotocografe, monitoare pentru functii vitale, echografe si incubatoare performante – pentru spitale din Bucuresti si din tara. Printre acestea se numara si o donatie in valoare de 40.000 de Euro acordata spitalului „Marie Curie” pentru achizitionarea unui echipament performant, necesar in tratamentul endoscopic al afectiunilor urologice si al malformatiilor congenitale. Acest echipament este unic in Romania si permite interventii chirurgicale neinvazive, reducand astfel perioada de spitalizare a copiilor, pana la 2 zile.

OPERATORI TELECOM