Toshiba Satellite U400 @ Scop Computers

05/2008 1245 No Comments

Descriere

Toshiba Satellite U400 @ Scop Computers

Bucureşti, 12 mai 2008

Toshiba EUROPE si SCOP Computers, distribuitor exclusiv al produselor Toshiba IT in Romania, au lansat pe 12 mai, sub sloganul „Take a closer look!” o noua gamă de laptop-uri TOSHIBA Satellite, destinate consumatorilor exigenţi în materie de design.

Carcasa noilor produse prezintă un design nou şi extrem de rezistent, finisat cu ajutorul tehnologiei speciale Fusion Toshiba. Laptop-urile sunt echipate cu Toshiba EasyMedia — o combinaţie unică de caracteristici inovatoare care facilitează şi revoluţionează funcţiile de comunicare, divertisment şi lucrul la computer. Camera Web de 1.3 megapixeli are încorporat software-ul Toshiba Face Recognition, care restricţionează accesul utilizatorilor neautorizaţi.

Suplimentar, modelele Satellite A300 şi Satellite P300 pun la dispoziţia utilizatorilor plăci grafice de primă clasă, difuzoare stereo Harman Kardon® de înaltă calitate şi Dolby Sound Room pentru o experienţă captivantă. Tehnologia ATI Mobility Radeon™ oferă cele mai bune imagini multimedia şi o experienţă vizuală autentică.

Chiar şi atunci când este oprit, laptop-ul vă este de folos: încărcaţi un telefon mobil, un PDA, un MP3 player, o consolă de jocuri sau oricare alt dispozitiv. Conectivitatea este simplă şi sigură: antena Diversity brevetată de Toshiba oferă o experienţă wireless stabilă şi sigură, reglând automat recepţionarea semnalului pentru conectivitate optimă.

Datorită instrumentelor variate de comunicare, cum sunt WLAN, Bluetooth® şi Fast Ethernet LAN, consumatorii nu sunt însă copleşiţi de multitudinea de configuraţii. Toshiba ConfigFree™ oferă utilizatorilor posibilitatea de a configura cu uşurinţă conexiunile cu sau fără fir, asigurându-le o mai mare mobilitate.

Noile laptop-uri vin cu ultimile versiuni ale Intel® şi AMD CPU, iar capacitatea hard-disk-ului este de până la 640 GB, incluzând dual hard disk suport.

DEMO-URI