Vodafone Internet pe mobil: trafic nelimitat la 4 euro/luna

05/2008 1087 No Comments

Descriere

Vodafone Internet pe mobil: trafic nelimitat la 4 euro/luna

Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania
Bucuresti, 6 mai 2008

Vodafone Internet pe mobil
Portalul Vodafone live! include acum link-uri directe catre peste 40 de site-uri locale si internationale, pe care utilizatorii le pot accesa de pe telefonul mobil, la fel de usor ca si de pe calculator, precum si un camp dedicat pentru tastarea adreselor site-urilor web, pentru a facilita navigarea pe Internet.
Cu Vodafone Internet pe mobil, clientii Vodafone Romania au acces, direct din portalul Vodafone live!, la Yahoo messenger si E-mail, la Google.com, cel mai popular motor de cautare pe Internet, precum si la mai multe comunitati online, inclusiv din Romania. De asemenea, noua oferta cuprinde o serie de site-uri de stiri si informatii adaptate pentru telefonul mobil, unul dintre cele mai populare site-uri locale de recrutare, ghiduri turistice si rezervari de bilete, divertisment si timp liber, bloguri, precum si o mare varietate de site-uri de pe care utilizatorii pot descarca si achizitiona jocuri, filme si continut pentru mobil (vezi Fact Sheet atasat pentru lista completa a partenerilor).
Tarife
Vodafone Internet pe mobil aduce atat abonatilor cat si utilizatorilor de servicii preplatite preturi foarte atractive pentru navigarea pe Internet si in portalul mobil. Toti clientii nostri pot opta fie pentru un abonament lunar de 4 Euro, fie pentru o taxa de acces de 0,20 Euro pe sesiune de conectare.
– Abonamentul lunar de 4 EUR (fara TVA) permite clientilor nostri navigare gratuita nelimitata in Vodafone live! si trafic gratuit pe oricare alte site-uri Internet, in limita a 500 MB. Traficul care depaseste cei 500 MB inclusi in abonament se tarifeaza cu 0,40 Euro / MB.
Pentru exemplificare, un utilizator care acceseaza 600 de pagini Internet sau care trimite 50 de e-mailuri (fara fisiere atasate) genereaza un trafic de aproximativ 15 MB.
– Tarifarea pentru fiecare conectare, in valoare de 0,20 EUR (fara TVA), permite clientilor Vodafone Romania accesarea oricarui site, inclusiv a portalului Vodafone live!. Traficul in Vodafone live! este gratuit, iar traficul realizat pe alte site-uri, in afara portalului, se taxeaza cu 0,40 EUR/ MB (fara TVA).
– Promotional, abonatii Vodafone Romania pot naviga pe Internet gratuit si nelimitat, in primele doua luni de la activarea serviciului.
Telefoane
Vodafone Internet pe mobil este disponibil pe orice telefon compatibil Vodafone live! si pe toate modelele de telefoane care includ in meniu functia de browser Internet. Clientii Vodafone Romania au la dispozitie o gama larga de telefoane mobile care permit conectarea la Internet, de la modelele mai simple, precum Nokia 2630, Samsung E250, Samsung J700, pana la modele care ofera cea mai buna experienta de utilizare, precum Nokia N95 8GB, Sony Ericsson W910, Nokia N81, Sony Ericsson K850. Printre modelele de succes din portofoliul nostru, mentionam Nokia N73, Nokia 2630, Nokia 6234, Sony Ericsson v640i, Samsung J700.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007.

OPERATORI TELECOM