Lenovo ThinkPad cu Intel Centrino 2

09/2008 1162 No Comments

Descriere

Lenovo ThinkPad cu Intel Centrino 2

Aurel Neţin – Country General Manager Lenovo România & Moldova
Bucureşti, 30 septembrie 2008

Noile notebook-uri Lenovo ThinkPad, inclusiv Seria SL, se bazează pe cea mai recentă tehnologie de procesor Intel® Centrino® 2. Boxele, microfoanele şi un webcam opţional oferă suport pentru transmisie de voce prin Internet sau video-conferinţe. În plus, suportul pentru HDMI/VGA le permite utilizatorilor să urmărească şi conţinut video, ca de pildă filme în format de înaltă definiţie. Cunoscut în industria de gen pentru fiabilitatea produselor sale, Lenovo a conceput aceste notebook-uri cu accent pe durabilitate şi performanţă. Sistemul Lenovo Active Protection, un sistem de protecţie activă de tip air-bag, protejează hard drive-ul în cazul unei căderi, iar un cititor opţional de amprentă contribuie la protejarea împotriva utilizatorilor neautorizaţi. Notebook-ul ThinkPad SL300 este disponibil şi in varianta cu un ecran LED backlit.

De asemenea, notebook-urile sunt livrate şi cu alte tehnologii Lenovo, precum Access Connections, Client Security Solutions, Rescue and Recovery, Presentation Director şi System Update. Lenovo a lansat pe piaţă şi ThinkPlus Secure Business, primul dintr-o serie de noi pachete de servicii pentru clienţi, concepute special pentru segmentul IMM şi alcătuite din:
• Reactualizare a garanţiei de business, acordată a doua zi, pe loc.
• ThinkPad protection, care asigură repararea sau înlocuirea PC-ului, în cazul în care acesta cade, se varsă lichid pe el sau se produce o cădere de tensiune în reţeaua electrică.
• Online data backup, o soluţie de stocare sigură, alta decât cea de la faţa locului, pentru datele esenţiale referitoare la afacere şi angajaţi.

ThinkPlus Secure Business este disponibil pentru perioade de unul sau trei ani.

DEMO-URI