Lenovo ThinkPad pentru IMM: SL300, SL400 & SL500 în România

09/2008 1135 No Comments

Descriere

Lenovo ThinkPad pentru IMM: SL300, SL400 & SL500 în România

Aurel Neţin – Country General Manager Lenovo România & Moldova

Lenovo a prezentat pe 30 septembrie noile notebook-uri ThinkPad SL destinate utilizatorilor din companiile mici şi mijlocii.

Cele trei notebook-uri lansate – SL300, SL400 şi SL500 – includ tehnologie avansată, ca de exemplu conexiune mobilă broadband de mare viteză încorporată, funcţii multimedia oferite de un DVD player Blu-Ray opţional pentru modelele selectate, precum şi un finisaj în negru lucios pe capac ce conferă un design deosebit. În plus, Lenovo a alăturat aplicaţii destinate unor operaţiuni din domenii multiple, de la recuperarea de date, până la simplificarea conexiunii la Internet, unui nou pachet opţional de servicii care includ back-up on-line de date şi reparaţii prompte.

Notebook-urile sunt echipate cu procesoare ce au la bază noua tehnologie mobilă, Intel® Centrino® 2, creată pe microarhitectura revoluţionară Intel® Core™. Procesoarele vor oferi consum redus de energie, durată de viaţă mai lungă a bateriei, viteză superioară, precum şi capacităţi sporite în vederea securizării sistemelor. De asemenea, echiparea cu noile procesoare mobile Intel oferă posibilitatea configurării de la distanţă a noilor modele prezentatei, precum şi capacitatea de a le administra wireless, mai sigur şi mai uşor.

Notebook-urile ThinkPad SL400 şi SL500 sunt oferite pe piaţă începând cu preţul de 1090 USD + TVA şi sunt disponibile imediat, prin Partenerii de Business Lenovo şi pe www.lenovo.com. Celelalte notebook-uri vor fi disponibile începând din luna august; preţurile iniţiale pentru modelele selectate vor oscila între 1150 USD + TVA pentru notebook-ul ThinkPad SL300 şi 2760 USD + TVA pentru notebook-ul ThinkPad W500.

DEMO-URI