Gala Premiilor COMUNIC@TII Mobile 2007

11/2007 2138 No Comments

Description

Gala Premiilor COMUNIC@TII Mobile 2007

Bucureşti, 29 noiembrie 2007

Revista COMUNIC@TII Mobile vă mulţumeşte pentru prezenţa la evenimentul nostru anual – Gala COMUNIC@ŢII Mobile 2007, din data de 29 noiembrie, Athenee Palace Hilton, atât la sesiunile de dezbateri, cât şi la festivitatea de premiere a performanţelor industriei de comunicaţii din România. Câştigătorii Premiilor C@M 2007 sunt:

Premiul „OMUL ANULUI 2007″
Yorgos IOANNIDIS, CEO Romtelecom,
pentru reorientarea rapidă a companiei Romtelecom către client, prin oferte de convorbiri nelimitate – primele din istoria operatorului – şi pentru eforturile de a aduce serviciile broadband în fiecare casă din România.

Premiul „OPERATORUL ANULUI 2007″
ORANGE ROMÂNIA,
pentru reconfirmarea poziţiei de lider al pieţei de comunicaţii din România – pentru al treilea an consecutiv – şi pentru portofoliul cu cel mai mare număr de utilizatori mobili din România.

Premiul „SERVICIUL MOBIL AL ANULUI 2007″
VODAFONE ROMÂNIA,
pentru furnizarea unui portofoliu complet de soluţii de conectare mobilă 3G Broadband care a înregistrat cel mai mare număr de clienţi mobili 3G din România, de peste 500.000.

Premiul „TEHNOLOGIA ANULUI 2007″
ORANGE ROMÂNIA
Pentru lansarea, în premieră, în România a tehnologiei HSUPA 3G+ cu viteze de până la 1,46 Mbps pe uplink şi pentru creşterea vitezei HSDPA la 7,2 Mbps în Capitală- cea mai rapidă conexiune de acest tip din România.

Premiul „CAMPANIA DE MARKETING A ANULUI 2007″
COSMOTE ROMÂNIA,
Pentru inovaţia ofertelor lansate pe piaţă ce au atras în 2007 peste 2 milioane de clienţi activi, reprezentând cea mai mare creştere a bazei de utilizatori ai unui operator mobil din România din acest an.

Premiul „INOVAŢIA ANULUI 2007″
ORACLE ROMÂNIA
Pentru Oracle Times Ten In-Memory Database implementată la Cosmote România, platformă ce a redus timpul de lansare pe piaţă a serviciilor CosmotE, a permis procesarea în timp real a traficului, de la câteva mii la milioane de tranzacţii pe secundă şi dezvoltarea aplicaţiei InfoCost pentru abonaţii operatorului.

Premiul „SERVICIUL PUBLIC AL ANULUI 2007″
AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN COMUNICAŢII ŞI TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI
Pentru proiectul „Telecentre – Comunicaţii pentru toţi”, de conectare la reţeaua publică de telefonie şi la Internet a peste 600 de comunităţi rurale izolate, în cadrul programului de implementare a Serviciului Universal.

Premiul “CAMPANIA DE COMUNICARE A ANULUI 2007″
SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE, organul central de specialitate ce coordonează activităţile în domeniul telecomunicaţiilor speciale pentru autorităţile publice din România,
pentru campania naţională de educare şi informare a elevilor şi pentru limitarea apelurilor false la numărul Unic de Urgenţă 112.

Premiul „JURNALISTUL IT&C AL ANULUI 2007”
D.lui Adrian DUMITRACHE
Pentru prezenţa activă în peisajul IT&C mediatic românesc, ca reprezentant al agenţiei de ştiri Mediafax şi pentru profesionalismul documentării şi acurateţea elaborării ştirilor şi a materialelor despre piaţa IT&C din România.

Premiul DE EXCELENŢĂ ÎN COMUNICAŢIILE ROMÂNEŞTI
D.lui Eugen PREOTU
Pentru consecvenţa, dinamismul şi viziunea cu care promovează industria IT&C şi pentru îndrumarea a numeroase generaţii de specialişti IT&C, dar şi de autorităţi publice din România, în ultimii 40 de ani.
AD AUGUSTA PER ANGUSTA!

CONFERINTE