ZTE tripled its sales in Romania in 2007 /5.10.2007

10/2007 2641 No Comments

Description

ZTE tripled its sales in Romania in 2007 /5.10.2007

Interviu cu Lorian Ovidiu Vintila, Marketing Director, şi Sam Gao Peng, Key Account Manager, ZTE România
– I

ZTE şi-a triplat anul acesta vânzările în România, a declarat Sam Gao Peng, Key Account Manager, ZTE România, în exclusivitate pentru revista COMUNIC@ŢII Mobile.

Furnizorul a beneficiat puternic de noua orientare spre servicii de date broadband în reţelele mobile şi fixe din România, obţinând contracte de furnizare de terminale şi infrastructură cu principalii operatori de pe piaţa românească. “Mesajul nostru către clienţii de business din România este să se focuseze foarte mult pe transferul de date. Datele vor fi foarte importante începând cu luna decembrie a acestui an”, a declarat Lorian Ovidiu Vintilă, Marketing Director ZTE România.
Lorian Ovidiu Vintilă, Marketing Director ZTE România:
“Proiectele noastre pentru România sunt foarte concertate, anul acesta, pe operatorii tradiţionali, dar şi pe operatorii alternativi. Suntem foarte focusaţi pe WiMAX, pe proiecte de network access şi de asemenea pe terminale din clasa HSDPA şi HSUPA. Anul viitor ne vom îndrepta şi către piaţa de wholesale şi către piaţa de retail. Suntem de asemenea prezenţi cu terminale din clasa 2G şi 3G şi cu elemente şi echipamente de infrastructură. Mesajul nostru către clienţii de business din România este să se focuseze foarte mult pe transferul de date. Datele vor fi foarte importante începând cu luna decembrie a acestui an, iar noi suntem aceia care livrăm tehnologia pentru aceste date.”

Sam Gao Peng, Key Account Manager ZTE România
“Anul acesta am avut în România vânzări de aproape trei ori mai mari decât anul trecut. Colaborăm cu principalii operatori de pe piaţa românească, ca Vodafone, Orange, Romtelecom pe partea de terminale, dispozitive şi carduri de date HSDPA şi HSUPA şi switch-uri LAN, iar pentru reţelele fixe furnizăm acces broadband. Anul viitor vom continua şi vom extinde proiectele demarate deja, vom avea un proiect guvernamental şi posibil vom avea şi proiecte pe partea de transmisiuni în reţeaua CDMA şi, bineînţeles, pe ADSL, în special pe partea de infrastructură. Mesajul nostru către piaţă este acela că ZTE Corp. vine cu o tehnologie foarte avansată de telecomunicaţii, cu angajaţi bine pregătiţi şi cu o capacitate mare de personalizare a acestor tehnologii. Suntem foarte încrezători că îi putem ajuta pe români să obţină cât mai multe beneficii de pe urma progreselor actuale din telecomunicaţii.”

Citiţi interviul complet în ediţia de octombrie a revistei COMUNIC@ŢII Mobile (www.comunic.ro)

INTERVIURI